Aarhus Universitets segl

Ledelsescenteret på Folkemødet – mød os i diverse debatter om offentlig ledelse

Fra 13.-16. juni er der igen Folkemøde på Bornholm, og her vil Mickael Bech, Christian Bøtcher Jacobsen og Christian Nyvang Qvick fra ledelsescenteret være med til at sætte offentlig ledelse på dagsordenen.

Dette sker i en række paneldebatter med forskellige fokusområder. En paneldebat vil således kredse om samspillet mellem politiske og administrative topledere i kommunerne, mens en anden debat fokuserer på, hvordan offentlige ledere kan få tilstrækkeligt ledelsesrum, når de samtidig bliver styret ovenfra. En tredje debat stiller skarpt på praksis- og forskningsbaserede opfattelser af god offentlig ledelse, mens en fjerde debat vil dreje sig om sammenhængen mellem ledelse og stress i private og offentlige organisationer.

Har du interesse i at få et forskningsmæssigt indspark til et oplæg eller en paneldebat på Folkemødet? Så er du meget velkommen til at kontakte Christian Nyvang Qvick på cnq@ps.au.dk.

Endelig opfordrer vi folkemødedeltagere til at følge med på ledelsescenterets LinkedIn-side i dagene op til Folkemødet – her vil vi gøre opmærksom på, hvor og hvornår vi indgår i de forskellige debatter.