Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Podcasts om ledelse

Corona-special#1 - Ledelse i en coronatid

Hvordan kan man som leder holde sammen på sin arbejdsplads og sine medarbejdere, når medarbejderne pga. corona-krisen ikke er fysisk samlet? Og hvad sker der, når vi vender tilbage til jobbet? I denne podcast medvirker professor Lotte Bøgh Andersen, Institut for Statskundskab, og professor Winni Johansen, Institut for Virksomhedsledelse.

Vov at Vide #2 - Sådan bliver du en bedre leder

En god leder kan få medarbejderne til at yde deres bedste ved at opstille fælles visioner for organisationen og få de ansatte til at arbejde sammen mod fælles mål. Når medarbejderne samarbejder og yder deres ypperste for at bidrage til det fælles mål, er resultatet en bedre og mere effektiv offentlig sektor til glæde for os alle sammen.

Hvad er god ledelse 1 - Søløveprincippet

Nogle ledere er bare bedre end andre ledere. Men hvad gør en leder til en god leder? Professor Lotte Bøgh Andersen, Institut for Statskundskab, og centerleder på Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse på Aarhus BSS, fortæller i dette afsnit om forskellige ledelsesformer.

Hvad er god ledelse 2 - Public service som motivation

Hvordan påvirker forskellige former for ledelse medarbejdernes motivation? Det forklarer leder af Kronprins Frederiks Center for Offentlig ledelse, professor i statskundskab, Lotte Bøgh Andersen, i dette afsnit.

Hvad er god ledelse 3 - Træn dit lederskab

En god leder holder sig i form ved at træne sit lederskab. Træning giver mere aktive ledere, og aktiv ledelse giver bedre resultater. Hør lektor Anne Bøllingtoft, Institut for Virksomhedsledelse ved Aarhus BSS, fortælle om ledelsestræning, der virker.

Hvad er god ledelse 4 - Motivér dine medarbejdere

Motiverede medarbejdere skaber resultater. Men hvordan kan lederen arbejde med sine medarbejderes motivation? Og skal man det? Lektor i statskundskab ved Aarhus BSS, Christian Bøtcher Jacobsen fortæller i denne podcast om, hvordan man kan arbejde med motivation.

Hvad er god ledelse 5 - Del ud af dit lederskab

Invitér medarbejderne med ind i ledelsesrummet, siger lektor i arbejds- og organisationspsykologi Thomas Faurholt Jönsson, Psykologisk Institut, og forklarer i denne podcast, hvordan man som leder håndterer det.