Aarhus Universitets segl

Kriseledelse og organisatorisk resiliens

Coronakrisen er et eksempel på en krise, der med ét påvirker rammebetingelserne for at udøve god offentlig ledelse. Hvordan kan man i en krisesammenhæng arbejde med ledelse og organisatorisk resiliens?


Webinarer

Hvilke ledelseshandlinger kan styrke den organisatoriske resiliens? Med Line Hvilsted, Kathrine Christiansen og Anders Bager
Offentlig topledelse under COVID-19 – hvad kan ledere lære af krisen? Med Thomas Senderovitz

God offentlig ledelse efter en krisetid Med Lotte Bøgh Andersen og Jette Runchel

Videoer

Højdepunkter: Hvordan kan offentlige ledere arbejde for at øge den organisatoriske resiliens? Med Lotte Bøgh Andersen, Anders Bager og Line Hvilsted Hansen

Podcasts

Ledelse fra hjemmekontoret - et år med Corona

Det handler om mere end robusthed og overlevelse for lederne, når organisationen rammes af drastiske forandringer. Det handler også om fortsat at leve op til målsætninger og at levere visioner og motivation. Men hvordan gør man det midt i en krise og på distancen? Det fortæller professor Lotte Bøgh Andersen og ph.d.-stipendiat Mathilde Winsløw om i denne podcast.


Corona-special#1 - Ledelse i en coronatid

Hvordan kan man som leder holde sammen på sin arbejdsplads og sine medarbejdere, når medarbejderne pga. corona-krisen ikke er fysisk samlet? Og hvad sker der, når vi vender tilbage til jobbet? I denne podcast medvirker professor Lotte Bøgh Andersen, Institut for Statskundskab, og professor Winni Johansen, Institut for Virksomhedsledelse.

Igangværende forskning om kriseledelse og organisatorisk resiliens

Her har vi samlet en række igangværende forskningsprojekter, der pt. undersøger kriseledelse og organisatorisk resiliens på forskellige vis.