Nyheder

15.03.2018 | Ceremoni / åbning

Kronprinsen åbner nyt center på Aarhus BSS

I anledning af H.K.H Kronprinsens 50-års fødselsdag den 26. maj åbner Aarhus BSS ved Aarhus Universitet et nyt forskningscenter for offentlig ledelse. Den 23. maj foretager Kronprinsen selv den officielle åbning af det nye center, der får navnet ”Crown Prince Frederik Center for Public Leadership”.

07.03.2018 | Nye bøger

Nu på japansk: Islamisme. En orientalsk totalitarisme

Mehdi Mozaffaris bog "Islamisme. En orientalsk totalitarisme" er nu blevet oversat til japansk fra den engelske udgave, "Islamism. A New Totalitarianism", og er udkommet i Tokyo den 6. marts 2018.

26.02.2018 | Ceremoni / åbning

Tillykke til årets FMOL-dimittender

Fredag den 23. februar blev årets dimittender i Fleksibel Master i Offentlig Ledelse fejret ved en dimission på instituttet. Se billederne fra fejringen her.

Lektor i statskundskab Thomas Olesen Fotograf: Ove Smedegaard

11.01.2018 | Navne

Midler til forskning i sociale bevægelser og protester i Norden

Thomas Olesen har fået en bevilling til at styrke samarbejde og forskning i social bevægelser og protester i Norden. Pengene går til at arrangere en række workshops om temaet.

Svend-Erik Skaaning (billedet) og Kasper Lippert-Rasmussen frikøbes af Carlsbergfondet for at skrive hver sin bog. Foto: Aarhus BSS Kommunikation

03.01.2018 | Navne

Bevillinger fra Carlsbergfondet til statskundskab

Professorerne i statskundskab, Kasper Lippert-Rasmussen og Svend-Erik Skaaning, modtager begge en Semper Ardens-bevilling fra Carlsbergfondet. Bevillingerne giver forskerne frikøb i ét år til at skrive en bog hver. Lasse Laustsen har desuden modtaget et Carlsbergfondets internationaliseringsstipendium.

Morten Brænder Foto: AU Foto

02.01.2018 | Navne

Morten Brænder leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser

Den 1. februar bliver Morten Brænder ny leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser (CJU). Han afløser Unni From, som takker for det gode samarbejde om Mundus- og cand.public.-uddannelsen.

Professor i statskundskab Carter Bloch ved Center for Forskningsanalyse på Aarhus BSS forsker i, hvordan man kan fremme kvaliteten af videregående uddannelser. Foto: AU Foto

20.12.2017 | Navne

9,8 millioner til forskning i uddannelseskvalitet

Professor Carter Bloch modtager 9,8 millioner til sit projekt om at fremme kvaliteten af videregående uddannelser. Bevillingen kommer fra Styrelsen for Forskning og Uddannelse.

19.12.2017 | Navne

Gitte Sommer Harrits med i Akkrediteringsrådet

Lektor Gitte Sommer Harrits er udpeget som nyt medlem af Akkrediteringsrådet. De næste tre år skal hun være med til at sikre kvaliteten af de videregående uddannelser i Danmark.

18.12.2017 | Nye bøger

Kommunaløkonomi

Anne Heeagers nye bog kommer hele vejen rundt om den kommunale økonomi - fra de nationale krav og beslutninger til den enkelte decentrale institutions økonomiske beføjelser og muligheder.

08.12.2017 | Priser

Stem på Michael og Lene i kåringen af årets danske forskningsresultat

Husker du nyheden om, at folk, der er bekymrede for smitte, er mere skeptiske over for indvandrere? Det opsigtsvækkende forskningsresultat, som Lene Aarøe og Michael Bang Petersen stod bag, er blandt de nominerede i Videnskab.dk’s læserafstemning om årets danske forskningsresultat. Giv din stemme til nr. 2 "Ur-mekanisme påvirker indvandrer-tolerance" på videnskab.dk.

Viser resultater 61 til 70 ud af 453

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste