Daniel Møller Eriksen vinder pris for bedste artikel

Ph.d.-studerende i statskundskab Daniel Møller Eriksen vinder Bryan Jones Best Paper Award for sin artikel ’Politics as usual on social media? How party competition dynamics diffuse into new arenas’.

Daniel Møller Eriksen
Daniel Møller Eriksen Foto: Privat
Daniel Møller Eriksen modtager prisen ved CAP-konferencen. Foto: Privat
Daniel Møller Eriksen modtog prisen for bedste artikel ved årets CAP-konference. Ved hans side står Bryan Jones (i blå skjorte), mens Frank Baumgartner står med ryggen til (i hvid polo). Foto: Privat

Daniel Møller Eriksens artikel ”Politics as usual on social media? How party competition dynamics diffuse into new arenas” blev kåret til det bedste paper skrevet og præsenteret af en yngre forsker i forbindelse med Comparative Agendas Project-konferencen 2022 i Israel.

”Konferencen i Israel var første gang, jeg deltog i en akademisk konference, så jeg havde ikke forventet at vinde en pris. Jeg er ydmyg over at modtage denne hæder. For det første fordi CAP-konferencen er et fantastisk fællesskab af forskere med en interesse for studiet af dagsordensfastsættelse. For det andet fordi Bryan Jones og Frank Baumgartner er to af mine største akademiske idoler, og det derfor er en stor ære at få overrakt en pris af dem,” siger Daniel Møller Eriksen.

Daniel Møller Eriksen modtog prisen ved årets CAP-konference i Antwerpen i denne uge.

Oops, an error occurred! Code: 202404241856279634da70