Nye bøger

17.11.2020 | Nye bøger

Livet i Magtens Rugekasse

Professor emeritus Poul Erik Mouritzen har redigeret bogen med bidrag fra 15 forskere og tidligere studerende fra Institut for Statskundskab.

Photo: Oxford University Press

28.10.2020 | Nye bøger

Rethinking Party Reform

Fabio Wolkenstein's book is published by Oxford University Press.

Den nye bog "Distribueret ledelse i den offentlige sektor", skrevet af Anne Mette Kjeldsen, Christian Nyvang Qvick, Thomas Faurholt Jønsson og Lotte Bøgh Andersen.

23.10.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Distribueret ledelse i den offentlige sektor"

Ansatte fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse giver i en ny bog et samlet og systematisk overblik over litteraturen om distribueret ledelse.

Bogen "Metoder i staskundskab" er nu udkommet i sin tredje udgave.

22.09.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Metoder i statskundskab" - tredje udgave

I anledning af 10-års jubilæet for bogen ”Metoder i statskundskab” har forfatterne og redaktørerne bag lavet en omfattende revision og gennemskrivning. Bogen er nu udkommet i tredje udgave.

Andreas Albertsens nye bog "Organdonation - Og behovet for en ny model."

28.08.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Organdonation – Og behovet for en ny model"

I sin nye bog diskuterer Andreas Albertsen alternativerne til den nuværende danske model for organdonation. Bogen giver en sytematisk etisk diskussion af, hvordan vi kan få flere til at donere deres organer.

The Oxford Handbook of Danish Politics Foto: Oxford University Press

11.08.2020 | Nye bøger

Ny bog

The Oxford Handbook of Danish Politics

Democratic Stability in an Age of Crisis Foto: Oxford University Press

17.04.2020 | Nye bøger

Democratic Stability in an Age of Crisis

Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning står sammen med Agnes Cornell bag bogen “Democratic Stability in an Age of Crisis - Reassessing the Interwar period”, som netop er udkommet på Oxford University Press.

Foto: Oxford University Press

14.04.2020 | Nye bøger

Making Sense of Affirmative Action

Ny bog af Kasper Lippert-Rasmussen udgivet på Oxford University Press.

Den nye bog "Politisk teori og filosofi."
Foto: Djøfs Forlag.

31.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Politisk teori og filosofi"

Den nye bog giver en grundig og sammenhængende introduktion til såvel centrale teorier som en vifte af aktuelle temaer indenfor området.

Den nye bog "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change." Foto: Cambridge University Press.

15.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change"

Svend-Erik Skaaning har sammen med en række internationale kollegaer udgivet bogen "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change."

Viser resultater 1 til 10 ud af 100

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste