Nye Bøger

Bogen "Metoder i staskundskab" er nu udkommet i sin tredje udgave.

22.09.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Metoder i statskundskab" - tredje udgave

I anledning af 10-års jubilæet for bogen ”Metoder i statskundskab” har forfatterne og redaktørerne bag lavet en omfattende revision og gennemskrivning. Bogen er nu udkommet i tredje udgave.

Andreas Albertsens nye bog "Organdonation - Og behovet for en ny model."

28.08.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Organdonation – Og behovet for en ny model"

I sin nye bog diskuterer Andreas Albertsen alternativerne til den nuværende danske model for organdonation. Bogen giver en sytematisk etisk diskussion af, hvordan vi kan få flere til at donere deres organer.

11.08.2020 | Nye bøger

Ny bog

The Oxford Handbook of Danish Politics

Foto: Oxford University Press

14.04.2020 | Nye bøger

Making Sense of Affirmative Action

Ny bog af Kasper Lippert-Rasmussen udgivet på Oxford University Press.

Den nye bog "Politisk teori og filosofi."
Foto: Djøfs Forlag.

31.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Politisk teori og filosofi"

Den nye bog giver en grundig og sammenhængende introduktion til såvel centrale teorier som en vifte af aktuelle temaer indenfor området.

Den nye bog "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change." Foto: Cambridge University Press.

15.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change"

Svend-Erik Skaaning har sammen med en række internationale kollegaer udgivet bogen "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change."

"The Responsible University" af Mads Sørensen, Lars Geschwind, Jouni Kekäle, and Rómulo Pinheiro. Foto: Palgrave.

12.12.2019 | Nye bøger

Ny bog: "The Responsible University. Exploring the Nordic Context and Beyond"

Den nye bog analyserer idéen om det ansvarlige universitet og bruger de nordiske universiteter som case studier.

"Reforming the Welfare State" af Carsten Jensen og Georg Wenzelburger. Foto: Routledge.

28.11.2019 | Nye bøger

Ny bog: "Reforming the Welfare State"

Bogen "Reforming the Welfare State" er skrevet af Carsten Jensen, professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, og Georg Wenzelburger, professor ved Department of Social Sciences, TU Kaiserslautern.

Carsten Bagge Laustsen har redigeret den 792 sider lange grundbog i sociologiens problemer. Foto: Hans Reitzels Forlag.

22.11.2019 | Nye bøger

Sociologiens problemer - en grundbog

Carsten Bagge Laustsen har redigeret en grundbog, som giver en pædagogisk indføring i sociologien og samfundets mest betydningsfulde problemfelter.

14.08.2019 | Nye bøger

Offentlig Forvaltning

En række forskere fra Institut for Statskundskab er bogaktuelle med 2. udgave af lærerbogen 'Offentlig forvaltning - et politologisk perspektiv'. Bogen er redigeret af Jens Blom-Hansen, Peter Munk Christiansen, Thomas Pallesen og Søren Serritzlew.

Viser resultater 1 til 10 ud af 96

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste