Nye Bøger

14.08.2019 | Nye bøger

Offentlig Forvaltning

En række forskere fra Institut for Statskundskab er bogaktuelle med 2. udgave af lærerbogen 'Offentlig forvaltning - et politologisk perspektiv'. Bogen er redigeret af Jens Blom-Hansen, Peter Munk Christiansen, Thomas Pallesen og Søren Serritzlew.

Oxford University Press

05.08.2019 | Nye bøger

The Reshaping of West European Party Politics

In his new book, Professor Christoffer Green-Pedersen presents a new model of issue competition among political parties based on a new coding of party manifestos.

01.07.2019 | Nye bøger

Ny bog: "US Foreign Policy Towards Russia in the Post-Cold War Era"

Tankegange fra Den Kolde Krig har fortsat med at påvirke amerikansk udenrigspolitik til skade for forholdet mellem Rusland og USA, skriver David Parker i sin nye bog. Han viser hvordan spændinger og mistillid er taget til under Trump og ser på fremtiden for forholdet mellem USA og Rusland.

21.05.2019 | Nye bøger

Ny bog: Politisk og administrativ ledelse

Forskere fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er aktuelle med nye forskningsresultater om roller, relationer og personlighed i toppen af de danske kommuner.

21.05.2019 | Nye bøger

Budgetlægning og offentlige udgifter

Tredje reviderede udgave af bogen 'Budgetlægning og offentlige udgifter' er netop udkommet. Institutleder Peter Munk Christiansen er redaktør på bogen, der præsenterer centrale teorier om de budgetter, der har stor betydning for vores samfund.

01.03.2019 | Nye bøger

Folketingsvalgsloven

Jørgen Elklit er aktuel med denne bog, som især henvender sig til personer, der er involveret i at planlægge og afvikle valg til Folketinget.

05.02.2019 | Nye bøger

Routledge Handbook of Russian Security

Mette Skak bidrager med et kapitel om den sikkerhedspolitiske vanetænkning og rygmarvsadfærd i Rusland.

Foto: Djøf Forlag

21.12.2018 | Nye bøger

Ny bog: Elinor Ostrom

”There is a five letter word that I would like to repeat, and repeat, and prepeat: T R U S T” – Elinor Ostrom, Nobelpristalen, 8. december, 2009

13.12.2018 | Nye bøger

Introduction to International Relations

Oxford University Press releases the seventh edition of ‘Introduction to International Relations’ – with Professor Jørgen Møller, Aarhus BSS, as new co-author.

Foto: Djøf Forlag

17.10.2018 | Nye bøger

Overmod og afmagt: Historien om Det nye SKAT

Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen afdækker i deres nye bog "Overmod og afmagt" den uheldige cocktail af embedsmænds overmod og politikernes afmagt, der førte til SKATs storhed og fald. Bogen afsluttes med en række anbefalinger til den nødvendige genopretning.

Viser resultater 1 til 10 ud af 87

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste