Nye bøger

Den nye bog "Klimavalget" af Kasper Møller Hansen og Rune Stubager. Foto: Djøfs Forlag.

24.06.2021 | Nye bøger

Ny bog: "Klimavalget"

Aldrig har klimaet stået så højt på den politiske dagsorden som ved folketingsvalget i 2019. Den nye bog "Klimavalget" gør status over folketingsvalget i 2019, trækker tråde tilbage til tidligere valg og giver et forskningsbaseret bud på, hvordan valgresultatet i 2019 skal forstås.

"Kommunalpolitisk lederskab" er udkommet på Hans Reitzels Forlag. Redigeret af Lotte Bøgh Andersen og Ulrik Kjær. Foto: Hans Reitzels Forlag.

15.06.2021 | Nye bøger

Ny bog: "Kommunalpolitisk lederskab"

Bogen "Kommunalpolitisk lederskab – Tæt på borgerne i de lokale fællesskaber" er udkommet på Hans Reitzels Forlag.

Den nye bog "Equality in the Nordic World" af Carsten Jensen. Foto: University of Wisconsin Press.

18.05.2021 | Nye bøger

Ny bog:"Equality in the Nordic World"

Carsten Jensens nye bog "Equality in the Nordic World" er netop udkommet ved University of Wisconsin Press i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag.

Den nye bog "Det nationale råderum" er udkommet på Djøfs Forlag. Foto: Djøfs Forlag.

18.05.2021 | Nye bøger

Ny bog: "Det nationale råderum"

Gennem forordninger og direktiver regulerer EU i dag mange vigtige samfundsområder. Spørgsmålet er, hvor det efterlader det danske folkestyre? Dette og mange flere spørgsmål behandles i den nye bog.

The Danish Voter analyserer danskernes politiske holdninger og stemmeadfærd fra 1971 til i dag. Omslag: University of Michigan Press.

10.05.2021 | Nye bøger

Ny bog: "The Danish Voter"

I den nye bog, The Danish Voter, analyserer forskerne udviklingen i den danske vælgers adfærd i stemmeboksen fra 1971 frem til valget i 2019.

Tredje udgave af International Politik NU er udkommet. Redigeret af Tonny Brems Knudsen og Morten Winther Bülow. Foto: Systime.

19.04.2021 | Nye bøger

Ny bog: "International Politik NU"

"International Politik NU. Magtbalance, værdier og samarbejde" er udkommet på forlaget Systime. Grundbogen er redigeret af Tonny Brems Knudsen og Morten Winther Bülow.

KV17-Analyse af kommunalvalget 2017. Redigeret af professor emeritus Jørgen Elklit, AU, lektor Sune Welling Hansen, SDU, og professor Ulrik Kjær, SDU. Foto: Syddansk Universitetsforlag.

15.04.2021 | Nye bøger

KV17 - Analyser af kommunalvalget 2017

"Hvilke vælgergrupper stemmer oftest, og hvilke vælgergrupper stemmer sjældnest?" Disse og mange flere spørgsmål besvares, når 18 forskere fremlægger resultaterne af deres analyser af valget i den nye bog, som udkommer 15. april på Syddansk Universitetsforlag.

Forskningsinterview. Foto: Djøfs Forlag.

25.02.2021 | Nye bøger

Ny bog: "Forskningsinterview"

Anne Mette Møller og Gitte Sommer Harrits har udgivet bogen "Forskningsinterview – En praktisk og metodisk introduktion" på Djøfs Forlag.

17.11.2020 | Nye bøger

Livet i Magtens Rugekasse

Professor emeritus Poul Erik Mouritzen har redigeret bogen med bidrag fra 15 forskere og tidligere studerende fra Institut for Statskundskab.

Rethinking Party Reform. Photo: Oxford University Press

28.10.2020 | Nye bøger

Rethinking Party Reform

Fabio Wolkenstein's book is published by Oxford University Press.

Viser resultater 1 til 10 ud af 108

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste