Aarhus Universitets logo
English
Karoline L. Kolstad har vundet Beskæftigelsesministeriets pris for bedste speciale inden for arbejdsmarkedspolitik.
Lektor i statskundskab Kristina Bakkær Simonsen får mulighed for at realisere sin drøm om at blive forskningsleder, når hun i dag modtager Danmarks Frie Forskningsfonds Sapere Aude forskningsleder-bevilling. Hun skal forske i befolkningens splittelse omkring indvandring og integration samt den betydning, som politikeres moralisering af emnet har for holdningsdannelsen.
Professor emeritus Poul Erik Mouritzen har redigeret bogen med bidrag fra 15 forskere og tidligere studerende fra Institut for Statskundskab.
15 forskere (og samtidigt tidligere studerende) fra fem generationer fortæller om deres gang på Institut for Statskundskab i Aarhus. Beretningerne spænder fra statskundskabsstudiets spæde start i 1958 og frem til nu. Det er historien om et succesfuldt studium og et institut i verdensklasse, hvor en del er blevet hængende hele livet fra studerende til professor emeritus.
Professor i statskundskab Michael Bang Petersen bidrager med at kvalificere og vurdere regeringens nye corona-varslingssystem for samfund og erhvervsliv.
Fabio Wolkenstein's book is published by Oxford University Press.
Ansatte fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse giver i en ny bog et samlet og systematisk overblik over litteraturen om distribueret ledelse.
Flere penge løser ikke folkeskolens udfordringer med at dygtiggøre eleverne. Det viser Anne Heeager og Jakob Majlund Holms forskning, som har vundet prisen for årets bedste Politica-artikel i 2019.
Mennesker har en særlig evne til at opfange og videreformidle informationer om egoistiske og selviske ledere. Dermed bidrager borgerne i høj grad selv til udbredelsen af politikerlede og mistillid til politikerne, viser nyt studie fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet.
Ny forskning i samarbejde med Psykologisk Institut.
Side 16 af 23
Se omtale af nye bøger, forfattet af forskerne fra Institut for Statskundskab.