Fabio Wolkenstein modtager forskningsprisen på Aarhus BSS

Adjunkt i statskundskab Fabio Wolkenstein modtager fakultetets forskningspris for sin ”særdeles omfattende og imponerende forskningsproduktion”.

20.12.2019 | Sinne Jakobsen

Per Baltzer Overgaard og Fabio Wolkenstein

Årets Forskningspris gik til Fabio Wolkenstein. Prodekan Per Baltzer Overgaard overrakte prisen under det faglige arrangement før instituttets julefrokost. Foto: Sinne Jakobsen

Fabio Wolkenstein modtager årets Forskningspris. Han får prisen for sin ”særdeles omfattende og imponerende forskningsproduktion” med 15 artikler i internationale peer reviewede tidsskrifter.

Indstillingen fremhæver Fabios evne til at konkretisere ”abstrakt politisk-teoretisk teori i mere konkrete studier af fx valgsystemer, (transnationale) partier og deres rolle i demokratiet, EU's politiske legitimitet og populisme”. Fabio beskrives også både fagligt og socialt som ”et stort aktiv i afdelingen for politisk teori” og roses også for sin aktive involvering i de forskningsansøgninger, der udgår fra afdelingen. Stort tillykke til Fabio!

Om Forskningsprisen: Prisen gives til yngre medarbejdere, der har dokumenteret en helt usædvanlig kreativitet og produktivitet i deres forskning. Medarbejderen forventes at anvende prisen på 50.000 til en fortsat styrkelse af prismodtagerens forskning f.eks. i forbindelse med et ophold ved en anden international, anerkendt forskningsinstitution. Det er institutlederen, der indstiller kandidater til prisen.