Rejselegat giver Amalie Andkjær Pedersen mulighed for at søge til Paris

Med 25.000 kr. fra H.M. Dronning Margrethe II's Rejselegat får kandidatstuderende i statskundskab, Amalie Andkær Pedersen, mulighed for at søge ind på Sciences Po i Paris.

Amalie Andkær Pedersen er særligt optaget af politisk adfærd, herunder hvilken rolle partitilhørsforhold spiller for vælgeres politiske holdningsdannelse, og hvad der ligger til grund for polarisering mellem vælgere, som stemmer på forskellige partier. Hun er også interesseret i avanceret statistik og anvendelsen af kvantitative metoder. 

Ved siden af studiet arbejder Amalie Andkær Pedersen for Kong Frederiks Center for Offentlig Ledelse, og hun er instruktor i to forskellige metodefag. Herudover har hun været frivillig i Aarhus BSS’ Exchange Buddy-program for udvekslingsstuderende, arbejdet for en folketingskandidats valgkamp og været faglig tutor for først folkeskoleelever og senere gymnasieelever. 

Statskundskabsinstituttet Sciences Po i Paris er meget anerkendt for et stærkt fagudvalg inden for områder som international politik og offentlig politik. 

Oops, an error occurred! Code: 20240901031908500b093b