Præsentation og drøftelse af Magtudredningen 2.0 ved Lene Holm Pedersen

Hvordan tager man temperaturen på det danske demokrati? Bliv klogere på det spørgsmål, når forskningsledelsen for Magtudredningen 2.0 inviterer alle interesserede på VIVE til et arrangement, hvor projektplanen for Magtudredningen 2.0 vil blive præsenteret og drøftet.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 13. oktober 2023,  kl. 10:00 - 11:00

Sted

VIVE, Herluf Trolles Gade 11, København, mødesal 3

Magtudredninger er en nordisk tradition, hvor uafhængige forskere tager temperaturen på demokratiet. I Danmark er startskuddet netop lydt til en ny magtudredning – 20 år efter afslutningen af den seneste. Men hvordan går man egentlig til en opgave af så stort omfang?

Bliv klogere på det spørgsmål, når forskningsledelsen for Magtudredningen 2.0 inviterer alle interesserede på VIVE til et arrangement, hvor projektplanen for Magtudredningen 2.0 vil blive præsenteret og drøftet. Alle interesserede er velkomne.

På arrangementet præsenteres Magtudredningen 2.0 af professor Lene Holm Pedersen som er medlem af forskningsledelsen ved Magtudredningen. Oplægget vil dels omhandle det faglige fokus i Magtudredningen 2.0 og dels omhandle, hvordan andre interesserede forskere kan bidrage til arbejdet i projektet.

Arrangementet finder sted i mødesal 3 på HTG med videoopkobling til mødelokale 3 på FP. 

Tag en formiddagskaffe med og bliv klogere på Magtudredningen 2.0 inden du går på efterårsferie! 

Vel mødt!