Jul på IFSK

E-mailjulpaaifsk@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/JULpaaIFSK

Snapchat: julpaaifsk

Kontor: Foreningsgangen, bygning 1332, lokale 042


Juledagen 2019: Juledagen ligger i år fredag den 6. december.

Fra bestyrelsens side glæder vi os rigtig meget til at arrangere juledagen. Vi lover at gøre alt for, at den bliver mindst lige så god som de forrige år - hvis ikke bedre. Vel mødt!


Foreningen Jul på IFSK står for at arrangere den årlige juledag på Institut for Statskundskab, som traditionelt ligger fredag i uge 48, hvilket er først i december eller slutningen af november. Juledagen er dagen, hvor foreninger og instruktorer forvandler mange af instituttets lokaler til festlige barer med studievenlige priser. Det er også denne dag, hvor måneders forberedelse af den legendariske og storslåede revy når sit højdepunkt. Dagen afsluttes med den vildeste julefest!

Jul på IFSK består til dels af en organisatorisk del, som står for alt det praktiske omkring den store juledag, hvor alle instituttets foreninger og fag står for hver deres bar og skaber en stor fest på instituttets gange. I denne fejring indgår også kåringen af årets forsker og årets underviser, hvor studerende og medarbejdere på instituttet sammen beslutter, hvem der skal have priserne og de flotte pokaler. Desuden arrangerer og afholder den organisatoriske del den store julefest senere på dagen, og sørger for, at hele dagen bliver årets højdepunkt for hele instituttet. I forbindelse med afholdelse af Juledagen har den organisatoriske bestyrelse brug for en masse frivillige på dagen, som kan hjælpe til med festen og revyerne. Til gengæld får julehjælperne billetter, drinks og en masse sjov for deres hårde arbejde.

Derudover består Jul på IFSK også af en kreativ del, som står for at skrive, udvikle og afvikle den legendariske revy på instituttet. Julerevyen er opbygget af samfunds-satiriske sketches omhandlende forelæsere, forskellige begivenheder på instituttet, i den politiske verden og i samfundet generelt. I forbindelse med opsætningen af julerevyen er der brug for kreative folk; sketch-forfattere, skuespillere, sangere, musikere, dansere og praktiske folk, som kan hjælpe med scenografi og regi. Vi omfavner alle med eller uden talent, der har lyst til at optræde på en scene eller blot være en del af instituttets fedeste fællesskab. På et studie, hvor hverdagens fokus er faglighed, giver Jul på IFSK mulighed for et kreativt afbræk.

Som noget nyt begyndte Jul på IFSK i 2017 at arrangere sociale arrangementer og workshops for alle studerende på IFSK. Målet har været at fremme de kompetencer man tilegner sig af at stå på en scene, og sætte det i en kontekst der er anvendelig i det almindelige liv. Samtidig er der obligatorisk hyttetur for revyholdet den første weekend i november.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller på Facebook, hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller bare gerne vil høre mere om vores forening.


Bestyrelsen 2019

Organisatorisk udvalg

Jeppe Wissing
Mail: wissing_94@hotmail.com

Morten Vildbrad
Mail: mortenvkristiansen@gmail.com

Emilie Seierø
Mail: emilienet95@gmail.com

Maria Ladefoged Pedersen:
Mail: marialadefoged@hotmail.com

Xenia Hjort Hansen (kasser):
Mail: xenia_hjort@hotmail.com

Kreativ udvalg

Helena Strømfeldt Lind
Mail: heli@au.dk

Thor Mondrup Møller
Mail: thor.mm@hotmail.com

Nanna Gro Pedersen
Mail: nannagro@me.com

Johan Gröne Christensen
Mail: johangrone@gmail.com

Cille Berggren Andresen
Mail: cilleberggren@gmail.com

Jeppe Ørts Albertsen
Mail: jeppeoerts@hotmail.com