Across the Universe

Department cultural club

e-mail: ATU@ps.au.dk or ATU.ifsk@gmail.com 

facebook: www.facebook.com/kulturforening

Across the Universe er en kulturforening tilknyttet Institut for Statskundskab, som har til hensigt at få levende kultur integreret i de studerendes hverdag. Den udgør et tilbud til dem, som har en nysgerrighed efter mere og anderledes kultur.

Foreningens aktiviteter sigter mod at bidrage til et godt studiemiljø på IFSK og AtUs fokus ligger på de sociale relationer, som binder studerende sammen på tværs af semestre og hold. Dertil sigter foreningen mod, at orientere medlemmerne omkring den mangfoldige kultur, som Aarhus tilbyder.

Vi har en løbende dialog med nogle af Aarhus’ kulturinstitutioner, og vi kan – i kraft af at være en forening – ofte opnå særlige rabatmuligheder, som individer ikke kan få. Across the Universe giver dig således nem adgang til kulturelle oplevelser i din studieby, og mulighed for at nyde kulturen sammen med dine medstuderende. Vi tror på, at de fælles kulturelle oplevelser er med til at styrke det sociale liv på Institut for statskundskab.

Siden foreningen blev oprettet i 2010, har dens aktiviteter blandt andet bestået i at arrangere teaterture og kulturelle caféaftener på IFSK. Derudover har vi samarbejdet med Politologisk Forening om at lave introduktionen af Statskundskab til den årlige kapsejladsdyst i Universitetsparken. Dertil står foreningen for instituttets mindste studietur – nemlig den årlige NAK & ÆD-tur. Denne tradition finder sted i Aarhus omegn, og essensen er bålhygge, få ejendele og at deltagerne sover i shelters under åben himmel. Endelig har vi støttet op omkring studerendes egne initiativer. Her er det kun fantasien, der sætter grænser, og forslag til nye aktiviteter er altid velkomne.

Har du lyst til at engagere dig i den kulturelle del af foreningslivet, så har du muligheden for at stille op til bestyrelsen i Across the Universe ved den årlige generalforsamling i starten af forårssemesteret.

Across the Universe bringer kulturen til de studerende og de studerende til kulturen.

Management 2018

  • Daniel Dalhoff Nielsen
  • Kasper Dalager
  • Mette Konggaard
  • Roland Christensen
  • Nora Puntervold
  • Simon Clemmensen
  • Olivia Levinsen
  • Ingvild Kistrup
  • Klaus Henneberg