Nye Bøger

Foto: Oxford University Press

14.04.2020 | Nye bøger

Making Sense of Affirmative Action

Ny bog af Kasper Lippert-Rasmussen udgivet på Oxford University Press.

Den nye bog "Politisk teori og filosofi."
Foto: Djøfs Forlag.

31.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Politisk teori og filosofi"

Den nye bog giver en grundig og sammenhængende introduktion til såvel centrale teorier som en vifte af aktuelle temaer indenfor området.

Den nye bog "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change." Foto: Cambridge University Press.

15.01.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change"

Svend-Erik Skaaning har sammen med en række internationale kollegaer udgivet bogen "Varieties of Democracy - Measuring Two Centuries of Political Change."

"The Responsible University" af Mads Sørensen, Lars Geschwind, Jouni Kekäle, and Rómulo Pinheiro. Foto: Palgrave.

12.12.2019 | Nye bøger

Ny bog: "The Responsible University. Exploring the Nordic Context and Beyond"

Den nye bog analyserer idéen om det ansvarlige universitet og bruger de nordiske universiteter som case studier.

"Reforming the Welfare State" af Carsten Jensen og Georg Wenzelburger. Foto: Routledge.

28.11.2019 | Nye bøger

Ny bog: "Reforming the Welfare State"

Bogen "Reforming the Welfare State" er skrevet af Carsten Jensen, professor ved Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet, og Georg Wenzelburger, professor ved Department of Social Sciences, TU Kaiserslautern.

Carsten Bagge Laustsen har redigeret den 792 sider lange grundbog i sociologiens problemer. Foto: Hans Reitzels Forlag.

22.11.2019 | Nye bøger

Sociologiens problemer - en grundbog

Carsten Bagge Laustsen har redigeret en grundbog, som giver en pædagogisk indføring i sociologien og samfundets mest betydningsfulde problemfelter.

14.08.2019 | Nye bøger

Offentlig Forvaltning

En række forskere fra Institut for Statskundskab er bogaktuelle med 2. udgave af lærerbogen 'Offentlig forvaltning - et politologisk perspektiv'. Bogen er redigeret af Jens Blom-Hansen, Peter Munk Christiansen, Thomas Pallesen og Søren Serritzlew.

Oxford University Press

05.08.2019 | Nye bøger

The Reshaping of West European Party Politics

In his new book, Professor Christoffer Green-Pedersen presents a new model of issue competition among political parties based on a new coding of party manifestos.

01.07.2019 | Nye bøger

Ny bog: "US Foreign Policy Towards Russia in the Post-Cold War Era"

Tankegange fra Den Kolde Krig har fortsat med at påvirke amerikansk udenrigspolitik til skade for forholdet mellem Rusland og USA, skriver David Parker i sin nye bog. Han viser hvordan spændinger og mistillid er taget til under Trump og ser på fremtiden for forholdet mellem USA og Rusland.

21.05.2019 | Nye bøger

Ny bog: Politisk og administrativ ledelse

Forskere fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er aktuelle med nye forskningsresultater om roller, relationer og personlighed i toppen af de danske kommuner.

Viser resultater 1 til 10 ud af 93

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste