Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Webinar d. 17. juni: Offentlig topledelse under COVID-19 – hvad kan ledere lære af krisen?

12.06.2020 | Anders Valentin Bager

Da coronavirus brød ud på dansk grund, ændrede mange lederes job sig markant; pludselig skulle de forholde sig til en krise, der uden sammenligning var mere omfattende end tidligere kriser.

I dette webinar taler direktør i Lægemiddelstyrelsen Thomas Senderovitz og organisationskonsulent Christian Nyvang Qvick om Thomas’ oplevelser som offentlig topleder under COVID-19: Hvilke udfordringer har han mødt? Hvordan har han håndteret udfordringerne? Og hvad har han lært heraf?

Webinaret vil særligt omhandle kommunikation, håndtering af nye opgaver og driftsledelse i en krisetid. Hvad skal man fx have blik for, når man som topleder skal kommunikere på en måde, der understøtter, at alle i organisationen føler sig ordentligt informeret, når usikkerheden såvel som den fysiske distance er stor? Hvordan kan man understøtte ledere og medarbejdere i at lykkes med at håndtere nye opgaver i en tid, hvor pressens øjne er stærkt rettet mod organisationen? Og hvordan undgår man, at en stor krise ikke fjerner opmærksomheden fra de øvrige opgaver organisationen også skal løse, som ikke er direkte kriserelaterede?

Lyt med i dette webinar, der giver et indblik i en topleders kriseledelse under COVID-19.

Nyheder