To politologer blandt prisvinderne ved årets fakultetsfest

Svend-Erik Skaaning og Carsten Jensen modtog priser for årets forsker og årets underviser på BSS ved fakultetsfesten.

”Stærk international dimension, imponerende produktivitet og publikationsliste, vinder af en række priser og modtager af store bevillinger, som den prestigefyldte Sapere Aude forskningslederpris” Sådan blev professor Svend-Erik Skaaning beskrevet, da han modtog prisen som årets forsker på BSS.

I forbindelse med fakultetsfesten var der traditionen tro en række prisoverrækkelser til dygtige medarbejdere og studerende ved BSS. I år var hele to statskundskabere blandt prisvinderne, idet Svend-Erik Skaaning blev kåret til årets forsker og Carsten Jensen til årets underviser. Priserne deler de med henholdsvis Martin Møller Andreasen fra Institut for Økonomi og Constance Kampf fra Institut for Erhvervskommunikation.

”Møder de studerende i øjenhøjde”

Årets underviser lektor Carsten Jensen fik ros for tre år i træk at være kåret til årets underviser på Statskundskab. Derudover blev der sagt, at:

”Carsten er en fremragende kommunikator, der formår at formidle det faglige indhold på en spændende og humoristisk facon, uden at det kompromitterer det akademiske niveau. Med andre ord møder Carsten de studerende i øjenhøjde, hvilket i særlig grad værdsættes blandt de studerende.”

Med æren fulgte midler til videre forskning

Med æren fulgte der 50.000 kr. til årets forsker og 25.000 kr. til årets underviser. En glad og beæret Svend-Erik Skaaning fortæller, at han overvejer at bruge pengene på et kort forskningsophold til Berlin næste sommer eller til at afholde en workshop med sin forskningsgruppe Dedere.

Carsten Jensen er også godt tilfreds med sin nye titel:

”Jeg er meget glad for at modtage undervisningsprisen. Både fordi jeg - ligesom alle mine kollegaer - bruger så meget tid på undervisningen, og fordi den udtrykker, at mange studerende her på statskundskab har været tilfredse med min undervisning. Jeg overvejer at bruge de 25.000 kr. på et kursus i forskningsledelse.”

> Læs mere om Svend-Erik Skaaning og Carsten Jensen

Oops, an error occurred! Code: 2021092110523508924023