Nyheder

05.10.2020 | Bevillinger

2 millioner til forskning i økonomisk ulighed

Kim Mannemar Sønderskov har modtaget midler fra Spar Nord Fonden til at ansætte en postdoc på sit projekt om økonomisk ulighed.

Bogen "Metoder i staskundskab" er nu udkommet i sin tredje udgave.

22.09.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Metoder i statskundskab" - tredje udgave

I anledning af 10-års jubilæet for bogen ”Metoder i statskundskab” har forfatterne og redaktørerne bag lavet en omfattende revision og gennemskrivning. Bogen er nu udkommet i tredje udgave.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer

12.09.2020 | Priser

Pris for bedste LSQ-artikel til Mathias Tromborg

Adjunkt i statskundskab Mathias Tromborg har vundet prisen for bedste komparative artikel i tidsskriftet Legislative Studies Quarterly (LSQ) i 2019. Prisen blev overrakt virtuelt under dette års APSA-konference.

11.09.2020 | Navne

Maria Søgaard-Nielsen får Dronning Margrethe IIs rejselegat

Maria Søgaard-Nielsen fra statskundskab er én af fire AU-studerende, som får Dronning Margrethe IIs rejselegat. Legatet skal hun bruge til et studieophold ved Deakin University i Australien, hvor hun skal studere international politik og samfundsvidenskabelige metoder.

Andreas Albertsens nye bog "Organdonation - Og behovet for en ny model."

28.08.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Organdonation – Og behovet for en ny model"

I sin nye bog diskuterer Andreas Albertsen alternativerne til den nuværende danske model for organdonation. Bogen giver en sytematisk etisk diskussion af, hvordan vi kan få flere til at donere deres organer.

21.08.2020 | Ceremoni / åbning

Grundforskningscenter i diskrimination åbner på Aarhus BSS

Hvad er diskrimination? Hvorfor diskriminerer vi, og hvad kan vi gøre for at forhindre diskrimination? Det er nogle af de centrale spørgsmål, som et nyt grundforskningscenter på Aarhus BSS ved Aarhus Universitet vil forsøge at besvare og kvalificere i de kommende år.

The Oxford Handbook of Danish Politics Foto: Oxford University Press

11.08.2020 | Nye bøger

Ny bog

The Oxford Handbook of Danish Politics

08.08.2020 | Bevillinger

Bevilling fra Facebook til Aarhus BSS-forskere

Michael Bang Petersen og Alexander Bor har modtaget en bevilling på 863.000 kroner fra Facebook. Bevillingen skal bruges til at jagte de psykologiske motivationer, der ligger bag politisk had og deling af misinformation på sociale medier.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation & Eksterne relationer

29.06.2020 | Offentligheden/ Pressen

Bedst i verden

Institut for Statskundskab på Aarhus BSS er bedst i verden inden for offentlig forvaltning. Det viser den nyligt offentliggjorte Shanghai-ranking, som desuden rangerer instituttet som nummer tre i Europa inden for political science.

23.06.2020 | Navne

Jørgen Grønnegård skal granske corona-nedlukningen

Professor emeritus Jørgen Grønnegård Christensen er blevet bedt om at lede en ekspertgruppe, som skal undersøge nedlukningen af Danmark som følge af corona-krisen.

Viser resultater 21 til 30 ud af 508

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste