28.10.2020 | Nye bøger

Rethinking Party Reform

Fabio Wolkenstein's book is published by Oxford University Press.

Den nye bog "Distribueret ledelse i den offentlige sektor", skrevet af Anne Mette Kjeldsen, Christian Nyvang Qvick, Thomas Faurholt Jønsson og Lotte Bøgh Andersen.

23.10.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Distribueret ledelse i den offentlige sektor"

Ansatte fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse giver i en ny bog et samlet og systematisk overblik over litteraturen om distribueret ledelse.

Adjunkt i statskundskab Jakob Majlund Holm Foto: Privat

21.10.2020 | Priser

Pris for bedste Politica-artikel til Heeager og Holm

Flere penge løser ikke folkeskolens udfordringer med at dygtiggøre eleverne. Det viser Anne Heeager og Jakob Majlund Holms forskning, som har vundet prisen for årets bedste Politica-artikel i 2019.

20.10.2020 | Forskningsnyhed

Borgerne bidrager selv til politikerlede

Mennesker har en særlig evne til at opfange og videreformidle informationer om egoistiske og selviske ledere. Dermed bidrager borgerne i høj grad selv til udbredelsen af politikerlede og mistillid til politikerne, viser nyt studie fra Aarhus BSS på Aarhus Universitet.

13.10.2020 | Forskningsnyhed

Empati kan forebygge COVID-19-spredning

Ny forskning i samarbejde med Psykologisk Institut.

12.10.2020 | Forskningsnyhed

Ind i hovedet på en Trump-vælger

Lasse Laustsen forklarer i podcasten 'Det videnskabelige kvarter', hvordan Donald Trump er den type leder, som mange mennesker instinktivt søger, når de oplever konflikt.

05.10.2020 | Bevillinger

2 millioner til forskning i økonomisk ulighed

Kim Mannemar Sønderskov har modtaget midler fra Spar Nord Fonden til at ansætte en postdoc på sit projekt om økonomisk ulighed.

Bogen "Metoder i staskundskab" er nu udkommet i sin tredje udgave.

22.09.2020 | Nye bøger

Ny bog: "Metoder i statskundskab" - tredje udgave

I anledning af 10-års jubilæet for bogen ”Metoder i statskundskab” har forfatterne og redaktørerne bag lavet en omfattende revision og gennemskrivning. Bogen er nu udkommet i tredje udgave.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation og Eksterne Relationer

12.09.2020 | Priser

Pris for bedste LSQ-artikel til Mathias Tromborg

Adjunkt i statskundskab Mathias Tromborg har vundet prisen for bedste komparative artikel i tidsskriftet Legislative Studies Quarterly (LSQ) i 2019. Prisen blev overrakt virtuelt under dette års APSA-konference.

11.09.2020 | Navne

Maria Søgaard-Nielsen får Dronning Margrethe IIs rejselegat

Maria Søgaard-Nielsen fra statskundskab er én af fire AU-studerende, som får Dronning Margrethe IIs rejselegat. Legatet skal hun bruge til et studieophold ved Deakin University i Australien, hvor hun skal studere international politik og samfundsvidenskabelige metoder.

Viser resultater 1 til 10 ud af 494

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste