Ph.d. fra Statskundskab

Mød andre før dig

Med en ph.d. fra Institut for Statskundskab står du stærkt på jobmarkedet. Selvom uddannelsen er første skridt i retningen af en forskerkarriere, tager flere og flere tidligere ph.d.-studerende springet ud i den virkelige verden - uden for universitetets mure.

Ph.d.-uddannelsen kvalificerer dig nemlig til at varetage forsknings-, udviklings- og undervisningsopgaver i både den private og offentlige sektor.

På Institut for Statskundskab bliver der hvert år optaget cirka 10 nye ph.d.-studerende, der hver især får mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt.

”Her får du en eliteuddannelse på et niveau, hvor du sagtens kan klare dig i verdensklasse. Vi er meget bevidste om at give vores studerende stærke metodiske og analytiske kompetencer. Om de så beskæftiger sig med svage demokratier i Afrika eller performance management i den offentlige sektor, det er ikke specielt afgørende,” siger programudvalgsformand Peter Munk Christiansen.

På disse sider finder du historier om tidligere ph.d.-studerende, der med en afhandling i bagagen har valgt den utraditionelle vej.

Måske er du den næste?

Læs mere om ph.d.-uddannelsen på Statskundskab her, hvor du også finder information om, hvordan du søger ind.

Henrik Jepsen fik job på sin ph.d.

Du får hår på brystet

Studiet førte Marianne til Afrika