Aarhus-seminar 2012

Dette års Aarhus-seminar finder sted fredag den 24. august 2012 på Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet (Uni-parken).

DAGENS FORLØB I STORE TRÆK

Efter registrering og en fælles indledningsforelæsning følger deltagerne et af to faglige spor:

  • Spor A: Dansk politik
  • Spor B: International politik

Dagen rundes af med en fælles  afslutningsforelæsning. Herefter er der festmiddag og alumnebar for de deltagere, der ønsker det. Nærmere detaljer kan findes i seminarets program.

PROGRAM

Program for seminaret vil blive udsendt med post til potentielle deltagere. Du kan også downloade det detaljerede program med oplysninger om indhold, faglige spor mv. her på siden:

HENT PROGRAM for Aarhus-seminar 2012
(opdateret 16. maj 2012)

TILMELDING OG BETALING

Tilmelding og betaling* til Aarhus-seminaret sker online via universitetets webshop. Sidste frist for tilmelding og betaling er 1. august 2012.

Deltagelse i Aarhus-seminaret med efterfølgende middag koster 1.450 kr., og deltagelse i selve seminaret koster 1.250 kr.

  • Prisen for deltagelse i Aarhus-seminaret er 1.250 kr. inkl. frokost og materialesamling.
  • Prisen for deltagelse i festmiddagen er 200 kr. ekskl. drikkevarer.

I webshoppen er der derfor tre priser:

  1. Seminar + middag: 1.450 kr.
  2. Seminar: 1.250 kr.
  3. Middag: 200 kr.

Ønsker du at deltage i seminaret og middagen, og du selv eller din arbejdsplads dækker hele udgiften, vælger du pris 1.

Ønsker du kun at deltage i seminaret, vælger du pris 2.

Betaler din arbejdsplads udgiften til selve seminaret, og du selv betaler for middagen, skal du melde dig til ad to omgange og vælge pris 2 og derefter pris 3.

* Omkring betaling
Betaling for deltagelse i årets Aarhus-seminar sker via universitetets webshop ved anvendelse af et betalingskort eller anmodning om at få tilsendt en elektronisk faktura. Vælger du betalingsformen ”Faktura – offentlig institution” vil du blive bedt om at oplyse institutionens EAN-nummer. Kontakt evt. din økonomiafdeling for at få det oplyst. Vi bestræber os på at sende fakturaerne løbende, men beder om forståelse for, at det kan tage lidt tid hen over sommerferieperioden.


YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål i forbindelse med arrangementet, kan du kontakte os på