Aarhus-seminarer - et tilbud til instituttets alumner

Hver sommer afholder Institut for Statskundskab et 1-dagskursus tilrettelagt for instituttets tidligere kandidater - det såkaldte Aarhus-seminar.

Formålet med Aarhus-seminarerne er, at cand.scient.pol.'er gennem et 1-dagskursus kan få en faglig opdatering og fastholde et bredt kendskab til udviklingen inden for statskundskabens hovedområder, som disse traditionelt er defineret på instituttet. Forud for seminaret udsendes sædvanligvis et (begrænset) skriftligt materiale til deltagerne.

Efter seminarerne vil forelæsninger og oplæg kunne downloades som Powerpoint-præsentationer fra instituttets hjemmeside.

TIDLIGERE ÅR

Gerda: AU's alumne-netværk

Hold fast i fortiden og skab nye muligheder i fremtiden

Kan du huske, da dit liv bestod af lige dele teori og fredagsbar? Hvor faglig og social udvikling gik hånd i hånd? Hold fast i fortiden og skab nye muligheder i fremtiden.

Gerda er et fællesskab for alumner fra Aarhus Universitet, hvor du kan bevare kontakten til gamle studiekammerater og knytte bånd til nye netværk.

Hvem ved, hvad der venter forude?

Klik dig ind på Aarhus Universitets alumnenetværk og aktivér din profil her.