Xmas at the Department of Political Science

E-mailjulpaaifsk@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/JULpaaIFSK

Snapchat: julpaaifsk

Kontor: Foreningsgangen, bygning 1332, lokale 042


 

Juledagen 2018: Juledagen ligger i år fredag den 7. december.
Fra bestyrelsens side, glæder vi os rigtig meget til at arrangere juledagen - vi lover at gøre alt for, at det bliver mindst lige så godt som de forrige år hvis ikke bedre. Vel mødt!


 

Foreningen "Jul på IFSK" står for at arrangere den årlige juledag på Institut for Statskundskab, som traditionelt ligger fredag i uge 48, hvilket er først i december eller slutningen af november. Juledagen er dagen, hvor foreninger og instruktorer forvandler mange af instituttets lokaler til festlige barer med studievenlige priser. Det er også denne dag, hvor måneders forberedelse af den legendariske og storslåede revy når sit højdepunkt. Dagen afsluttes med den vildeste julefest!

Jul på IFSK består dels af en organisatorisk del, som står for alt det praktiske omkring den store juledag, hvor alle instituttets foreninger og fag står for hver deres bar og skaber en stor fest på instituttets gange. I denne fejring indgår også kåringen af årets forsker og årets underviser, hvor studerende og medarbejdere på instituttet sammen beslutter, hvem der skal have priserne og de flotte pokaler. Desuden arrangerer og afholder den organisatoriske del den store julefest senere på dagen, og sørger for, at hele dagen bliver årets højdepunkt for hele instituttet. I forbindelse med afholdelse af Juledagen har den organisatoriske brug for en masse frivillige på dagen, som kan hjælpe til med festen og revyerne. Til gengæld får julehjælperne billetter, drinks og en masse sjov for deres hårde arbejde.

Derudover består Jul på IFSK også af en kreativ del, som står for at opsætte den legendariske revy på instituttet. Julerevyen er opbygget af samfundssatiriske sketches omhandlende forelæsere, forskellige begivenheder på instituttet, i den politiske verden og samfundet generelt. I forbindelse med opsætningen af julerevyen er der brug for kreative folk, der kan skrive sjove sketches, skuespillere, sangere, musikere, dansere og praktiske folk, som kan hjælpe med scenografi og regi. Vi omfavner alle med eller uden talent, der har lyst til at optræde på en scene eller blot være en del af instituttets fedeste fællesskab. På et studie, hvor hverdagens fokus er faglighed, giver Jul på IFSK mulighed for et kreativt afbræk.

Som noget nyt er Jul på IFSK pr. 2017 begyndt at arrangere sociale arrangementer og workshops for alle studerende på IFSK. Målet er at fremme de kompetencer man tilegner sig af at stå på en scene, og sætte det i en kontekst der er anvendelig i det almindelige liv. Efteråret byder på en workshop i stemmeføring og stage-presence og en teaterworkshop. Samtidig er der obligatorisk hyttetur for revyholdet den første weekend i november.

Du er altid velkommen til at kontakte os via mail eller på Facebook, hvis du har nogle spørgsmål, kommentarer eller bare gerne vil høre mere om vores forening.

Bestyrelsen 2018

Kreativ

- Simon Sandager Jeppesen 

- Gustav Lønne Borre Andersen 

- Mikkel Dupont Elvstrøm 

- Lise Kjærgaard 

- Frederik Schliemann Hansen

- Johanne Luth Møller Petersen    

 

Organisatorisk

- Mads Thinggaard Esbensen 

- Jakob Krogh Schultz 

- Simon Clemmensen 

- Thomas Emil Pedersen 

- Emil Dam Skyum