Femte H2020 bevilling til CFA

Center for Forskningsanalyse ved Institut for Statskundskab har modtaget 4,65 millioner kroner fra Europa-Kommissionens H2020 rammeprogram for forskning og innovation.

11.01.2017

Niels Mejlgaard

Pojektet NewHoRRIzon (Excellence in science and innovation for Europe by adopting the concept of Responsible Research and Innovation) skal undersøge ansvarlig forsknings- og innovationspraksis på tværs af faglige domæner. Der er stigende opmærksomhed på begrebet ’Responsible Research and Innovation’ (RRI) i de europæiske lande, men der stor variation i opfattelserne af ansvarlig forsknings- og innovationspraksis på tværs af sektorer og faglige områder. Projektet skal udforske de domænespecifikke opfattelser af ansvarlighed og skal medvirke til at kultivere ansvarlig forsknings- og innovationspraksis i de faglige søjler i H2020.

NewHoRRIzon projektet gennemføres af et konsortium bestående af 19 partnerorganisationer under ledelse af Institut für Höhere Studien i Wien. Den samlede projektbevilling er på 51 millioner kroner, og projektet afvikles over en fireårig periode.

NewHoRRIzon er Center for Forskningsanalyses femte bevilling under H2020. Projektet ledes af centerleder Niels Mejlgaard

Navne