21.09.2017 | Forskningsnyhed

Ann-Kristin Kölln om det tyske valg 2017

Hvorfor er det tyske valg vigtigt for Danmark? Hør svaret fra instituttets nye lektor Ann-Kristin Kölln i videoen her.

Rune Slothuus (til højre) og Thomas Leeper får overrakt prisen for APSAs bedste paper inden for valg, holdningsdannelse og vælgeradfærd. I midten ses medlem af bedømmelsesudvalget, Bonnie Meguid fra Rochester. Foto: Patrick Egan

13.09.2017 | Navne

Rune Slothuus vinder APSAs pris for bedste paper

Rune Slothuus vinder APSAs pris for bedste paper inden for valg, holdningsdannelse og vælgeradfærd. Det er tredje gang, at han vinder en APSA-pris for bedste paper.

05.09.2017 | Navne

Michael Bang Petersen bliver JCS Senior fellow ved AIAS

Den 1. februar 2018 bliver Michael Bang Petersen JCS Senior fellow ved Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS). Her skal han arbejde på projektet "Political Rumors: Why Do They Spread and How Can They Be Stopped?"

Martin Bisgaard har lige modtaget den fornemme pris ved årets American Political Science Association-konference i San Francisco. Foto: Lars Kruse (Billedet er fra AUFFs prisoverrækkelse 24/5-17)

01.09.2017 | Priser

Pris til Martin Bisgaard for afhandling i særklasse

Martin Bisgaard vinder prisen for årets bedste ph.d.-afhandling hos American Political Science Association's sektion for politisk psykologi. Det er første gang i prisens historie, at den tildeles en person fra et universitet uden for USA.

28.08.2017 | Nye bøger

Hvorfor blev Europa ikke et imperium?

Jørgen Møllers nye bog er fortællingen om, hvordan det europæiske statssystem fra middelalderen og frem blev et konglomerat af konkurrerende stater og ikke et imperium.

25.08.2017 | Nye bøger

The Routledge Handbook of the Ethics of Discrimination

In his new book, Kasper Lippert-Rasmussen answers questions like: Is discrimination always morally wrong? What makes discrimination wrong? How should we eliminate the effects of discrimination?

22.08.2017 | Samfund og politik

Aarhus i verdensklasse på offentlig forvaltning

Statskundskab imponerer, når verdens bedste universiteter og forskningsområder kåres i disse dage. Forskningen i ”Offentlig forvaltning” udmærker sig som den sjettebedste i verden. Til sammenligning ligger KU på 34. plads og CBS på 50. plads.

21.08.2017 | Priser

Årets forsker er taknemlig for hård kritik

Lektor i statskundskab Helene Helboe Pedersen vinder årets forskningspris for sin omfattende forskningsproduktion inden for politisk repræsentation og for sit værdifulde bidrag til Aarhus BSS som underviser, formidler og medlem af en række arbejdsgrupper.

Universiteit Utrech er et af Hollands ældste og dateres tilbage til 1636.
Anthony Kevins

18.08.2017 | Navne

Bevilling sender Kevins til Utrecht

Anthony Kevins har modtaget en Marie Curie Individual Fellowship-bevilling på 1,4 millioner og forlader hermed instituttet for en stilling ved Universiteit Utrecht i Holland.

16.08.2017 | Nye bøger

Politik og forvaltning

En klassiker i den danske forvaltningslitteratur udkommer nu i 4. udgave. Bogen er forfattet af Jørgen Grønnegård Christensen, Peter Munk Christiansen og Marius Ibsen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 374

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste