02.05.2018 | Navne

FSE-bevillinger til statskundskab

Carsten Jensen, Daniel Finke og Miriam Lindner har modtaget bevillinger fra Det Frie Forskningsråd, Samfund og Erhverv.

12.04.2018 | Forskningsnyhed

Stærke politiske partier skaber økonomisk vækst

Vi kan blandt andet takke de politiske partier for, at vi har et stabilt og økonomisk velfungerende samfund. Derfor skal vi være på vagt, når partimedlemmer falder fra og politikere i større grad sætter sig selv over partiet. Stærke partier skaber nemlig øget økonomisk vækst, viser ny forskning fra Aarhus BSS.

15.03.2018 | Nye bøger

Reappraising European IR Theoretical Traditions

Knud Erik Jørgensen er sammen med A. Alejandro, A. Reichwein, F. Rösch og H. Turton ude med ny bog.

15.03.2018 | Nye bøger

International Relations Theory: A New Introduction

Knud Erik Jørgensen er ude med anden udgave af bogen.

15.03.2018 | Ceremoni / åbning

Kronprinsen åbner nyt center på Aarhus BSS

I anledning af H.K.H Kronprinsens 50-års fødselsdag den 26. maj åbner Aarhus BSS ved Aarhus Universitet et nyt forskningscenter for offentlig ledelse. Den 23. maj foretager Kronprinsen selv den officielle åbning af det nye center, der får navnet ”Crown Prince Frederik Center for Public Leadership”.

07.03.2018 | Nye bøger

Nu på japansk: Islamisme. En orientalsk totalitarisme

Mehdi Mozaffaris bog "Islamisme. En orientalsk totalitarisme" er nu blevet oversat til japansk fra den engelske udgave, "Islamism. A New Totalitarianism", og er udkommet i Tokyo den 6. marts 2018.

26.02.2018 | Ceremoni / åbning

Tillykke til årets FMOL-dimittender

Fredag den 23. februar blev årets dimittender i Fleksibel Master i Offentlig Ledelse fejret ved en dimission på instituttet. Se billederne fra fejringen her.

Lektor i statskundskab Thomas Olesen Fotograf: Ove Smedegaard

11.01.2018 | Navne

Midler til forskning i sociale bevægelser og protester i Norden

Thomas Olesen har fået en bevilling til at styrke samarbejde og forskning i social bevægelser og protester i Norden. Pengene går til at arrangere en række workshops om temaet.

Svend-Erik Skaaning (billedet) og Kasper Lippert-Rasmussen frikøbes af Carlsbergfondet for at skrive hver sin bog. Foto: Aarhus BSS Kommunikation

03.01.2018 | Navne

Bevillinger fra Carlsbergfondet til statskundskab

Professorerne i statskundskab, Kasper Lippert-Rasmussen og Svend-Erik Skaaning, modtager begge en Semper Ardens-bevilling fra Carlsbergfondet. Bevillingerne giver forskerne frikøb i ét år til at skrive en bog hver. Lasse Laustsen har desuden modtaget et Carlsbergfondets internationaliseringsstipendium.

Morten Brænder Foto: AU Foto

02.01.2018 | Navne

Morten Brænder leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser

Den 1. februar bliver Morten Brænder ny leder af Center for Journalistiske Universitetsuddannelser (CJU). Han afløser Unni From, som takker for det gode samarbejde om Mundus- og cand.public.-uddannelsen.

Viser resultater 1 til 10 ud af 397

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste