07.11.2017 | Forskningsnyhed

Kvinder i forskerteamet sikrer flere nuancer i medicinsk forskning

Forskerteam fra Aarhus BSS og Stanford University viser en sammenhæng mellem kønsdiversitet i forskerstaben og graden af opmærksomhed på kønsforskelle i medicinsk forskning. Det kan være afgørende for liv og død samt have store økonomiske konsekvenser.

06.11.2017 | Nye bøger

Ny Tænkepause: Valg

Danmark vinder nok aldrig VM i fodbold. Derimod kan vi bryste os af at være verdens bedste til at afholde valg, skriver professor Jørgen Elklit i den nye Tænkepause "Valg".

03.11.2017 | Forskningsnyhed

Skal Danmark være en lukket klub?

Kravene til statsborgerskab er så svære, at selv en del danske borgere ikke lever op til dem. Resultatet fra nyt studie ved Aarhus BSS rejser spørgsmålet, om det er rimeligt at stille højere krav til andre end til sig selv.

26.10.2017 | Forskningsnyhed

Leder, kom ned fra ølkassen

Ny bog samler resultaterne fra fire års forskning i ledelse, der virker i offentlige og private organisationer.

13.10.2017 | Forskningsnyhed

Hvorfor støtter politikere ikke altid op om deres egen kandidat?

Læs Ann-Kristin Köllns blogindlæg i Washington Posts Monkey Cage.

26.09.2017 | Forskningsnyhed

Nyt Politica: Integration af indvandrere i Danmark

Temanummeret sætter fokus på integrationens muligheder og udfordringer på forskellige centrale områder i det danske samfund.

22.09.2017 | Nye bøger

Controlling the EU Executive?

Jens Blom-Hansen and Gijs Jan Brandsma's new book on the politics of delegation in the European Union is published with Oxford University Press.

21.09.2017 | Forskningsnyhed

Ann-Kristin Kölln om det tyske valg 2017

Hvorfor er det tyske valg vigtigt for Danmark? Hør svaret fra instituttets nye lektor Ann-Kristin Kölln i videoen her.

Rune Slothuus (til højre) og Thomas Leeper får overrakt prisen for APSAs bedste paper inden for valg, holdningsdannelse og vælgeradfærd. I midten ses medlem af bedømmelsesudvalget, Bonnie Meguid fra Rochester. Foto: Patrick Egan

13.09.2017 | Navne

Rune Slothuus vinder APSAs pris for bedste paper

Rune Slothuus vinder APSAs pris for bedste paper inden for valg, holdningsdannelse og vælgeradfærd. Det er tredje gang, at han vinder en APSA-pris for bedste paper.

05.09.2017 | Navne

Michael Bang Petersen bliver JCS Senior fellow ved AIAS

Den 1. februar 2018 bliver Michael Bang Petersen JCS Senior fellow ved Aarhus Institute of Advanced Studies (AIAS). Her skal han arbejde på projektet "Political Rumors: Why Do They Spread and How Can They Be Stopped?"

Viser resultater 1 til 10 ud af 381

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste