04.07.2018 | Nye bøger

State Capacity, Economic Control, and Authoritarian Elections

Combining evidence from cross-national studies with studies on selected cases relying on recent field work, this book suggests a solution to the "paradox of authoritarian elections". Merete Bech Seeberg's new book is published with Routledge.

04.07.2018 | Nye bøger

Refugee Crisis: The Borders of Human Mobility

How should we respond to the worst refugee crisis since the World War II? Kasper Lippert-Rasmussen, Melina Duarte, Serena Parekh and Annamari Vitikainen ask in their new book.

03.07.2018 | Ceremoni / åbning

Dimission 2018

Fredag 29. juni 2018 afholdt instituttet dimission i Aulaen for årets dimittender fra statskundskab og samfundsfag. Se billederne fra ceremonien her.

02.07.2018 | Navne

Rune Slothuus vinder ny pris for bedste paper

Professor i statskundskab Rune Slothuus modtager endnu en pris for bedste paper fra American Political Science Association.

26.06.2018 | Navne

Lotte Bøgh Andersen i lærerkommission

Professor i statskundskab og centerleder for Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse, Lotte Bøgh Andersen, er blevet udvalgt som medlem af kommission, der skal se på lærernes arbejdstid.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

25.06.2018 | Navne

Pris for bedste paper til Thorbjørn Sejr Guul

Adjunkt i statskundskab Thorbjørn Sejr Guul modtager sammen med kollegaer fra Aarhus BSS pris for bedste paper fra Academy of Management’s Public-Nonprofit Division.

Foto: Aarhus BSS Kommunikation

21.06.2018 | Navne

Rune Slothuus vinder APSAs pris for bedste paper

Professor Rune Slothuus fra Aarhus Universitet modtager årets pris for bedste paper fra American Political Science Associations sektion for Politisk Psykologi.

Efter et åbent opslag har Udvalget for Forretningsordenen i Folketinget udpeget forskergruppen fra Aarhus BSS til at gennemføre forskningsprojektet om bemyndigelsesbestemmelser. Foto: Colourbox.com

08.06.2018 | Navne

1 million til projekt om bemyndigelsesbestemmelser

De fire Aarhus BSS-forskere Jørgen Grønnegård Christensen, Peter Bjerre Mortensen, Helene Helboe Pedersen og Jørgen Albæk Jensen har fået 1 millioner kroner fra Folketinget til et projekt om bemyndigelsesbestemmelser.

02.05.2018 | Navne

FSE-bevillinger til statskundskab

Carsten Jensen, Daniel Finke og Miriam Lindner har modtaget bevillinger fra Det Frie Forskningsråd, Samfund og Erhverv.

12.04.2018 | Forskningsnyhed

Stærke politiske partier skaber økonomisk vækst

Vi kan blandt andet takke de politiske partier for, at vi har et stabilt og økonomisk velfungerende samfund. Derfor skal vi være på vagt, når partimedlemmer falder fra og politikere i større grad sætter sig selv over partiet. Stærke partier skaber nemlig øget økonomisk vækst, viser ny forskning fra Aarhus BSS.

Viser resultater 1 til 10 ud af 405

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste