19.07.2017 | Navne

Podcast: Kasper Lippert-Rasmussen interviewes om profilering

Kasper Lippert-Rasmussen er blevet interviewet af den kendte BBC-journalist Dave Edmonds til podcasten Philosophy 24/7 omkring profilering. Hør podcasten her.

30.06.2017 | Ceremoni / åbning

Dimission 2017

Fredag den 30. juni fejrede instituttet årets kandidater med en ceremoni i Aulaen. Se billederne fra dimissionen her.

15.06.2017 | Priser

Michael Bang Petersen vinder ISPPs Erik Erikson Award

Michael Bang Petersen anerkendes som én af verdens førende unge forskere inden for politisk psykologi, når han modtager International Society of Political Psychology’s Erik Erikson Award i juni 2017.

H.K.H. Kronprinsen med legatmodtagerne Mathias Vaa (t.v.) og Lasse Egendal Leipziger (t.h.). Foto: Steen Brogaard

08.06.2017 | Navne

Rejselegat sender Lasse Egendal Leipziger til Harvard

Lasse Egendal Leipziger har modtaget legatet fra Crown Prince Frederik Fund, som dækker ét års studie ved John F. Kennedy School of Government på Harvard University i Boston, USA.

08.06.2017 | Priser

Postdoc-pris til Florian van Leeuwen

Florian van Leeuwen har vundet postdoc-prisen ved Human Behavior and Evolution Society-konferencen, som fandt sted i sidste uge.

06.06.2017 | Navne

To internationale poster til Lotte Bøgh Andersen

Lotte Bøgh Andersen bliver bestyrelsesmedlem for den internationale sammenslutning Public Management Research Association og redaktionsmedlem på tidsskriftet International Public Management Journal. Det kommer også den danske offentlighed til gode.

01.06.2017 | Nye bøger

Velfærd

Glansbilledet af den danske velfærdsstat krakelerer, når Carsten Jensen sætter den under lup i den nye Tænkepause "Velfærd".

01.06.2017 | Navne

Viola Burau får bevilling fra Helsefonden

Viola Burau har modtaget 300.000 kr. til sit forskningsprojekt, som skal styrke koordinering af ældre og kronisk syge patienters sygdomsforløb og behandling på tværs af sygehuse, almen praksis og den kommunale sektor.

11.05.2017 | Nye bøger

Pierre Bourdieu

Gitte Sommer Harrits' nye bog er en del af serien Statskundskabens klassikere og introducerer læseren til Pierre Bourdieus sociologi og politiske tænkning.

09.05.2017 | Forskningsnyhed

Ulighedens onde cirkel

Stor undersøgelse på tværs af 27 lande påviser sammenhæng mellem ulige og ustabile samfund og befolkningens motiver for dominans. Angreb på indvandrere, kønsdiskrimination og korruption er blandt de mange negative konsekvenser.

Viser resultater 1 til 10 ud af 364

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste