Nye Bøger

01.10.2018 | Nye bøger

Demokrati i en krisetid

Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning undersøger mellemkrigstidens kriser og konkluderer, at en række europæiske demokratier klarede sig overraskende godt.

Photo: www.cambridge.org

18.09.2018 | Nye bøger

Relational Egalitarianism – Living as Equals

Kasper Lippert-Rasmussen seeks to propose a new comprehensive form of egalitarianism which includes central elements from existing paradigms. The book is published with Cambridge University Press.

21.08.2018 | Nye bøger

International Organization in the Anarchical Society

Tonny Brems Knudsen's new book takes up the nature of the institutions of international society. The book is co-edited with Cornelia Navari and published with Palgrave.

04.07.2018 | Nye bøger

State Capacity, Economic Control, and Authoritarian Elections

Combining evidence from cross-national studies with studies on selected cases relying on recent field work, this book suggests a solution to the "paradox of authoritarian elections". Merete Bech Seeberg's new book is published with Routledge.

04.07.2018 | Nye bøger

Refugee Crisis: The Borders of Human Mobility

How should we respond to the worst refugee crisis since the World War II? Kasper Lippert-Rasmussen, Melina Duarte, Serena Parekh and Annamari Vitikainen ask in their new book.

15.03.2018 | Nye bøger

Reappraising European IR Theoretical Traditions

Knud Erik Jørgensen er sammen med A. Alejandro, A. Reichwein, F. Rösch og H. Turton ude med ny bog.

15.03.2018 | Nye bøger

International Relations Theory: A New Introduction

Knud Erik Jørgensen er ude med anden udgave af bogen.

07.03.2018 | Nye bøger

Nu på japansk: Islamisme. En orientalsk totalitarisme

Mehdi Mozaffaris bog "Islamisme. En orientalsk totalitarisme" er nu blevet oversat til japansk fra den engelske udgave, "Islamism. A New Totalitarianism", og er udkommet i Tokyo den 6. marts 2018.

18.12.2017 | Nye bøger

Kommunaløkonomi

Anne Heeagers nye bog kommer hele vejen rundt om den kommunale økonomi - fra de nationale krav og beslutninger til den enkelte decentrale institutions økonomiske beføjelser og muligheder.

06.11.2017 | Nye bøger

Ny Tænkepause: Valg

Danmark vinder nok aldrig VM i fodbold. Derimod kan vi bryste os af at være verdens bedste til at afholde valg, skriver professor Jørgen Elklit i den nye Tænkepause "Valg".

Viser resultater 1 til 10 ud af 77

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste