Nye Bøger

04.07.2018 | Nye bøger

State Capacity, Economic Control, and Authoritarian Elections

Combining evidence from cross-national studies with studies on selected cases relying on recent field work, this book suggests a solution to the "paradox of authoritarian elections". Merete Bech Seeberg's new book is published with Routledge.

04.07.2018 | Nye bøger

Refugee Crisis: The Borders of Human Mobility

How should we respond to the worst refugee crisis since the World War II? Kasper Lippert-Rasmussen, Melina Duarte, Serena Parekh and Annamari Vitikainen ask in their new book.

15.03.2018 | Nye bøger

Reappraising European IR Theoretical Traditions

Knud Erik Jørgensen er sammen med A. Alejandro, A. Reichwein, F. Rösch og H. Turton ude med ny bog.

15.03.2018 | Nye bøger

International Relations Theory: A New Introduction

Knud Erik Jørgensen er ude med anden udgave af bogen.

07.03.2018 | Nye bøger

Nu på japansk: Islamisme. En orientalsk totalitarisme

Mehdi Mozaffaris bog "Islamisme. En orientalsk totalitarisme" er nu blevet oversat til japansk fra den engelske udgave, "Islamism. A New Totalitarianism", og er udkommet i Tokyo den 6. marts 2018.

18.12.2017 | Nye bøger

Kommunaløkonomi

Anne Heeagers nye bog kommer hele vejen rundt om den kommunale økonomi - fra de nationale krav og beslutninger til den enkelte decentrale institutions økonomiske beføjelser og muligheder.

06.11.2017 | Nye bøger

Ny Tænkepause: Valg

Danmark vinder nok aldrig VM i fodbold. Derimod kan vi bryste os af at være verdens bedste til at afholde valg, skriver professor Jørgen Elklit i den nye Tænkepause "Valg".

22.09.2017 | Nye bøger

Controlling the EU Executive?

Jens Blom-Hansen and Gijs Jan Brandsma's new book on the politics of delegation in the European Union is published with Oxford University Press.

28.08.2017 | Nye bøger

Hvorfor blev Europa ikke et imperium?

Jørgen Møllers nye bog er fortællingen om, hvordan det europæiske statssystem fra middelalderen og frem blev et konglomerat af konkurrerende stater og ikke et imperium.

25.08.2017 | Nye bøger

The Routledge Handbook of the Ethics of Discrimination

In his new book, Kasper Lippert-Rasmussen answers questions like: Is discrimination always morally wrong? What makes discrimination wrong? How should we eliminate the effects of discrimination?

Viser resultater 1 til 10 ud af 74

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste