Nye Bøger

21.05.2019 | Nye bøger

Ny bog: Politisk og administrativ ledelse

Forskere fra Kronprins Frederiks Center for Offentlig Ledelse er aktuelle med nye forskningsresultater om roller, relationer og personlighed i toppen af de danske kommuner.

21.05.2019 | Nye bøger

Budgetlægning og offentlige udgifter

Tredje reviderede udgave af bogen 'Budgetlægning og offentlige udgifter' er netop udkommet. Institutleder Peter Munk Christiansen er redaktør på bogen, der præsenterer centrale teorier om de budgetter, der har stor betydning for vores samfund.

01.03.2019 | Nye bøger

Folketingsvalgsloven

Jørgen Elklit er aktuel med denne bog, som især henvender sig til personer, der er involveret i at planlægge og afvikle valg til Folketinget.

05.02.2019 | Nye bøger

Routledge Handbook of Russian Security

Mette Skak bidrager med et kapitel om den sikkerhedspolitiske vanetænkning og rygmarvsadfærd i Rusland.

Foto: Djøf Forlag

21.12.2018 | Nye bøger

Ny bog: Elinor Ostrom

”There is a five letter word that I would like to repeat, and repeat, and prepeat: T R U S T” – Elinor Ostrom, Nobelpristalen, 8. december, 2009

13.12.2018 | Nye bøger

Introduction to International Relations

Oxford University Press releases the seventh edition of ‘Introduction to International Relations’ – with Professor Jørgen Møller, Aarhus BSS, as new co-author.

Foto: Djøf Forlag

17.10.2018 | Nye bøger

Overmod og afmagt: Historien om Det nye SKAT

Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen afdækker i deres nye bog "Overmod og afmagt" den uheldige cocktail af embedsmænds overmod og politikernes afmagt, der førte til SKATs storhed og fald. Bogen afsluttes med en række anbefalinger til den nødvendige genopretning.

01.10.2018 | Nye bøger

Demokrati i en krisetid

Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning undersøger mellemkrigstidens kriser og konkluderer, at en række europæiske demokratier klarede sig overraskende godt.

Photo: www.cambridge.org

18.09.2018 | Nye bøger

Relational Egalitarianism – Living as Equals

Kasper Lippert-Rasmussen seeks to propose a new comprehensive form of egalitarianism which includes central elements from existing paradigms. The book is published with Cambridge University Press.

21.08.2018 | Nye bøger

International Organization in the Anarchical Society

Tonny Brems Knudsen's new book takes up the nature of the institutions of international society. The book is co-edited with Cornelia Navari and published with Palgrave.

Viser resultater 1 til 10 ud af 84

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Næste