Nye Bøger

13.12.2018 | Nye bøger

Introduction to International Relations

Oxford University Press releases the seventh edition of ‘Introduction to International Relations’ – with Professor Jørgen Møller, Aarhus BSS, as new co-author.

Foto: Djøf Forlag

17.10.2018 | Nye bøger

Overmod og afmagt: Historien om Det nye SKAT

Jørgen Grønnegård Christensen og Peter Bjerre Mortensen afdækker i deres nye bog "Overmod og afmagt" den uheldige cocktail af embedsmænds overmod og politikernes afmagt, der førte til SKATs storhed og fald. Bogen afsluttes med en række anbefalinger til den nødvendige genopretning.

01.10.2018 | Nye bøger

Demokrati i en krisetid

Jørgen Møller og Svend-Erik Skaaning undersøger mellemkrigstidens kriser og konkluderer, at en række europæiske demokratier klarede sig overraskende godt.

Photo: www.cambridge.org

18.09.2018 | Nye bøger

Relational Egalitarianism – Living as Equals

Kasper Lippert-Rasmussen seeks to propose a new comprehensive form of egalitarianism which includes central elements from existing paradigms. The book is published with Cambridge University Press.

21.08.2018 | Nye bøger

International Organization in the Anarchical Society

Tonny Brems Knudsen's new book takes up the nature of the institutions of international society. The book is co-edited with Cornelia Navari and published with Palgrave.

04.07.2018 | Nye bøger

State Capacity, Economic Control, and Authoritarian Elections

Combining evidence from cross-national studies with studies on selected cases relying on recent field work, this book suggests a solution to the "paradox of authoritarian elections". Merete Bech Seeberg's new book is published with Routledge.

04.07.2018 | Nye bøger

Refugee Crisis: The Borders of Human Mobility

How should we respond to the worst refugee crisis since the World War II? Kasper Lippert-Rasmussen, Melina Duarte, Serena Parekh and Annamari Vitikainen ask in their new book.

15.03.2018 | Nye bøger

Reappraising European IR Theoretical Traditions

Knud Erik Jørgensen er sammen med A. Alejandro, A. Reichwein, F. Rösch og H. Turton ude med ny bog.

15.03.2018 | Nye bøger

International Relations Theory: A New Introduction

Knud Erik Jørgensen er ude med anden udgave af bogen.

07.03.2018 | Nye bøger

Nu på japansk: Islamisme. En orientalsk totalitarisme

Mehdi Mozaffaris bog "Islamisme. En orientalsk totalitarisme" er nu blevet oversat til japansk fra den engelske udgave, "Islamism. A New Totalitarianism", og er udkommet i Tokyo den 6. marts 2018.

Viser resultater 1 til 10 ud af 79

1 2 3 4 5 6 7 8 Næste