Du er her: AU » Om AU » Institut for Statskundskab » Aktuelt » Arrangementer » Arrangement

Ph.d.-forsvar: ”Management interventions and motivation crowding effects in public service provision”

Med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i statskundskab præsenterer cand.scient.pol. Christian Bøtcher Jacobsen sin ph.d.-afhandling ved en offentlig forelæsning efterfulgt af et forsvar.

12.06.2012

Dato fre 29 jun
Tid 14:15 18:00
Sted Aud. A I, bygning 1333, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C

Emnet for forelæsningen er:

”How (much) do crowding processes matter for performance in public service organizations?”

Afhandlingen har titlen:

Bedømmelsesudvalg:

• Lektor Mads Leth Jakobsen (formand)
  • Associate professor Wouter Vandenabeele, Utrecht University School of Governance (USG)
  • Lektor Niels Ejersbo, Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet Odense

Tid & sted:

fredag den 29. juni 2012, kl. 14.15
i Aud. A I, bygning 1333, Institut for Statskundskab, Business and Social Sciences, Aarhus Universitet.

Reception:

Efter forelæsningen er instituttet vært ved en reception i Frokostlokalet, bygning 1330.

Se også:

Christian Bøtcher Jacobsens profilside: au.dk/christianj@ps

PhD forsvar, Aarhus BSS, Kommende studerende, Samfund og politik, Alumner, Medarbejdere, Offentligheden/ Pressen, Studerende
Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 18.08.2016