Ph.d.-forsvar: "External Actors and Democratization. Russia and the EU Competing for Influence in Moldova, Ukraine, and Belarus 1991-2010”

Med henblik på erhvervelse af ph.d.-graden i statskundskab præsenterer cand.mag. Jakob Tolstrup sin ph.d.-afhandling ved en offentlig forelæsning efterfulgt af et forsvar.

06.02.2012

Dato fre 16 mar
Tid 14:15 18:00
Sted Aud. A I, bygning 1333, Bartholins Allé 7, 8000 Aarhus C

Emnet for forelæsningen er:

"A discussion of the importance of gate keeper elites for external influences on democratization, with particular attention to the political development in Belarus, Moldova, and Ukraine, 1991-2010. Include reflections about the generalizability of the findings"

Afhandlingen har titlen:

"External Actors and Democratization. Russia and the EU Competing for Influence in Moldova, Ukraine, and Belarus 1991-2010"

Bedømmelsesudvalg:

• Lektor Jørgen Møller, Institut for Statskundskab, Business and Social Sciences, Aarhus University
  • Lektor Jonas Linde, Department of Comparative Politics, University of Bergen
  • Professor Gerardo Munck, Department of Political Science, University of Southern California

Tid & sted:

fredag den 16. marts 2012, kl. 14.15
i Aud. A I, bygning 1333, Institut for Statskundskab, Business and Social Sciences, Aarhus Universitet.

Reception:

Efter forelæsningen er instituttet vært ved en reception i Frokostlokalet, bygning 1330.

Yderligere oplysninger:

Se Jakob Tolstrups profilside: au.dk/tolstrup@ps

PhD forsvar, Aarhus BSS, Kommende studerende, Samfund og politik, Alumner, Medarbejdere, Offentligheden/ Pressen, Studerende